Добре дошли в първи клас в ЧНУ „Бизи“!

Нашата програма на обучение обединява принципите на класическото академично образование и модела на „Бизи“ – обучение в семейна среда, където всяко дете получава индивидуално развитие в неговото темпо. Нашият професионален екип напътства децата и развива тяхната любов към ученето и знанието, насърчаваме ги да бъдат независими, самоуверени и лидери.

Ние осигуряваме спокойна и здравословна среда, в която малките ученици да се чувстват уютно и щастливи, където ученето е приключение, защото ще бъдат насърчавани да бъдат любознателни, да откриват знанията, да правят грешки и да се учат от тях и най-вече да бъдат успешни личности.

Началното ни образование е съсредоточено върху обучението по роден език, математика, наука, музика, социално общуване, изкуства и спорт. Ние се гордеем с методите си на преподаване на чужди езици, като тази година се фокусираме върху изучаването на английски език и испански език. Ние имаме първите програми по STEM и без стрес развиваме умения за решаване на проблеми и критично мислене във всяка една област.

Пространствата в нашето училище са направени така, че да предлагат възможности за забавление и учене през преживявания в естествена социална среда. Нашите класове са малки, защото искаме пълноценно общуване и обучение.

В „Бизи“ работи високоспециализиран екип от психолози, логопеди, медици и диетолози.

Нашата спортна база осигурява възможности за извънкласни занимания на място. В творческите ни ателиета децата имат възможност да се запознаят с различните видове изкуства (театър и рисуване), както и с хореография в различни дисциплини като народни танци, класически и модерен балет.

А в малкото ни стопанство ще отглеждаме зеленчуци и ще се радваме на природата. Цялата ни философия е основана на екологичните принципи и здравословен начин на живот.

ЗАПИСВАНЕТО

Ако детето Ви е част от нашите ясли и детски градини е достатъчно да заявите своето желание за това лично при нас или на Вашия любим учител.

Ние сме част от общността на район „Витоша“ и за това с удоволствие ще посрещнем всяко дете от нашия общ дом и ще му предоставим чудесни възможности, включително и транспорт.

Готови сме да предоставим всички наши възможности на всяка семейство, което иска най-доброто за своето дете.

Не се колебайте да ни потърсите на тел. 0887197591 или най-добре, елате на място при нас на ул. „Глухарче“ 1, за да се запознаем и да уточним как да станете част от общността на „Бизи“ и нашия образователен модел.

Последвайте –линк/бутон и заявете своето желание да стане „Бизи“.

ТАКСА:

Таксата за 2024/2025 учебна година е в размер на:

• 4 300 Евро / година / за ученици от ПГ и I клас;

Възможности за плащане на 2 вноски : 2150 Евро / вноска

Възможности за плащания на 3 вноски : 1450 Евро / вноска

Допълнително се заплащат:

• храна – междинна закуска, топъл обяд и следобедна закуска

• транспорт

• учебни материали, помагала и канцеларски принадлежности

• извънкласни занимания

• лагери;

• екскурзии;